Outdoor living

Een goed leven is een verzameling van leuke en waardevolle momenten. Met de
Outdoor Living collectie zijn deze momenten binnen handbereik. We hebben een breed scala aan modulaire leef units, met oog voor minimalistisch design en uitstekende kwaliteit.

Dit is dé ultieme outdoor collectie voor elke tuin of commerciële buitenomgeving. Of je nu op zoek bent naar het vakantiegevoel in je eigen tuin, een bijzondere sfeer op het terras bij je hotel/restaurant of een unieke beleving op het water bij je vakantiepark, het kan allemaal! De outdoor collectie is modulair en biedt vele mogelijkheden, zodat jij de unit helemaal naar wens kan samenstellen.

Twee type units
Het assortiment bestaat uit twee soorten modulaire aluminium buitenunits. Beide zijn modulair opgebouwd, waardoor je de units op talloze manieren kan personaliseren met verschillende opties en afwerkingen;

Bay Collectie
De Bay collectie kan vrijstaand gebruikt worden of als pergola aan de muur bevestigd worden. Er is een breed aanbod in opties om de zijkanten en de luifel te sluiten.

Box Collectie
De Box collectie omvat vrijstaande constructies die kunnen worden afgewerkt met een vloer naar keuze.

Wij denken graag met je mee en adviseren je graag. De website en brochure geven al een goed beeld van de mogelijkheden, maar de materialen in werkelijkheid zien geven het beste beeld. Wij hebben stalen van de materialen om zo makkelijk het effect van de verschillende combinaties te kunnen zien. Tevens plaatsen we zeer binnenkort een unit op ons terrein. Op deze manier kunnen wij jou als klant een goed en realistisch beeld geven en optimaal voorzien van advies.  

Vraag om advies!
Bay unit

Bay unit

Box unit

Box unit

thumbnail

Box Unit

Meer informatie
thumbnail

Bay Unit

Meer informatie
thumbnail

Unit opties

Meer informatie