Over Veenstra.Living

Veenstra.Living is hét adres voor interieurdesign en meubels op maat in hoogwaardige kwaliteit!

Veenstra.Living
Met veel passie, vakmanschap en creativiteit creëren we maatwerk(oplossingen). We kunnen het gehele interieur of meubel voor je ontwerpen, maken, vervoeren en indien nodig monteren. Ook als je zelf al een ontwerp hebt en je bent op zoek naar iemand die jouw idee uit kan werken, ben je bij ons op het juiste adres. Wij zetten graag onze 35 jaar ervaring in interieurbouw in, om een meubel of interieur te maken waar je trots op kan zijn!

Veenstra.Design
Veenstra.Living is onderdeel van Veenstra.Design, een creatief full service bureau die voor ondernemingen het totaalconcept kan leveren; interieurbouw, webdesign, grafische vormgeving, standbouw, marketing & communicatie, print- & drukwerk. Net zoals bij Veenstra.Living van het ontwerp tot realisatie, zodat wij ook de ondernemingen volledig kunnen ontzorgen.

Ben je op zoek naar een interieur voor de zakelijke markt? Bijvoorbeeld een winkel, een restaurant, een hotel of een kantoorgebouw? Kijk dan op Veenstra.Design. Hier staat bijvoorbeeld het interieur van restaurant Smink en van de hotelkamers van Hotel Van der Valk Wolvega