Over Veenstra.Living

Veenstra.Living is hét adres voor interieurdesign en meubels op maat in hoogwaardige kwaliteit!

Wij zijn Veenstra.Living, onderdeel van Veenstra.Design. 

Veenstra.Design voor de zakelijke klant
Veenstra.Design is een creatief full service bureau, je kan hier terecht voor webdesign, marketing & communicatie, grafische vormgeving, print- & drukwerk, webdesign, stand- en interieurbouw. Veenstra.Design richt zich hiermee op de zakelijke markt.

Ben je op zoek naar een (projectmatig) interieur voor de zakelijke markt? Bijvoorbeeld een winkel, een restaurant, een hotel of een kantoorgebouw? Kijk dan op Veenstra.Design. Hier staat bijvoorbeeld het interieur van restaurant Smink en van de hotelkamers van Hotel Van der Valk Wolvega

Veenstra.Living voor de particuliere klant 
Met dezelfde passie en creativiteit richten we ons met Veenstra.Living op de particuliere klant. De 35 jaar ervaring die Veenstra.Design heeft met interieurbouw komt goed van pas bij maatwerk (oplossingen) in jouw interieur. We kunnen het gehele interieur of meubel voor je ontwerpen, maken, vervoeren (door heel Nederland) en indien nodig monteren. Ook als je zelf een ontwerp hebt en je bent op zoek naar iemand die jouw idee uit kan werken, ben je bij ons op het juiste adres!

Offerte ontvangen?
Wil je graag een offerte ontvangen? Klik dan op 'Offerte aanvraag', vul het formulier in en laat ons weten wat jouw wensen zijn. Wil je graag eerst advies? Klik dan op 'Vraag een adviesgesprek aan'.