Sundaze

Outdoor Living

Of je nu op zoek bent naar het vakantiegevoel in je eigen tuin, een bijzondere sfeer op het terras bij je hotel/restaurant of een unieke beleving op het water bij je vakantiepark, het kan allemaal!

Bij Veenstra.Living vind je de ultieme outdoor collectie voor elke tuin of commerciële buitenomgeving.  De Sundaze collectie is modulair en biedt vele mogelijkheden. Zo kun jij de unit helemaal naar wens samenstellen.

Box Unit

Een Sundaze Box unit geeft je een ultiem vakantiegevoel dankzij de complete setting van vloer tot plafond. Voeg een vloer naar eigen keuze toe, speel met verschillende materialen & kleuren om je perfecte buitenruimte te creëren. Met zijn modulair design kan je de leefunit vormgeven zoals je wenst. Creëer een aangename lounge in je tuin, de perfecte plek om te zitten, te relaxen, te eten of te lezen. Voor jezelf of met vrienden en familie.

Opties

Daken

Vast dak

Kies voor een stevig en waterdicht dak voor je modulaire buitenunit!

Vouwdak

Kies voor een zonwerend en/of waterdicht vouwdak voor je modulaire buitenunit!

Vaste lamellendaken

Maak je keuze tussen verticale of horizontale aluminium of houten vaste lamellendaken.

Bay Unit

Een Sundaze Bay unit bakent een leefomgeving af op je terras die het ultieme vakantiegevoel tot leven brengt zonder je tuin te moeten verlaten. Geniet van een verfrissend zomerbriesje of het ritselen van de herfstbladeren. Het is een ontspannende plek om op elk moment tot rust te komen. Mix en match kleuren & materialen. Waarom combineer je geen natuurlijk hout met zwart of wit aluminium voor een warme uitstraling?

Opties

Zijkant

Lamellenwanden

Maak je keuze tussen verticale of horizontale aluminium of houten lamellenwanden.

Ledline

Geef een extra touch aan je outdoor unit met de Ledline.

Laat jezelf zien

Wat kunnen we voor jou doen?

Zichtbaar zijn doe je niet alleen met jouw huisstijl of met je website. Door jouw concept consequent door te voeren in alle online en offline communicatie, vergroot je de herkenbaarheid van jouw merk. Wij helpen jou hierbij.

Meer over ons
Buiten is het beter

Tuin als onderdeel van je woonkamer

De units van Sundaze zijn gemaakt van hoogwaardige aluminium elementen en een afwerking van duurzaam hout. Vanwege de doordachte constructie kan de unit binnen een dag opgebouwd worden. Zo kun jij snel genieten van de heerlijke avonden buiten. Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Neem snel contact op.

Vraag informatie aan